Diensten

Zowel binnen- als buitenbezetting

Een greep uit ons uitgebreid aanbod

BINNENBEZETTING

Witte bepleistering

De witte bepleistering is een 1-lagige pleister die we zowel machinaal als manueel kunnen aanbrengen. Deze heeft een gladde afwerking zodat deze na het drogingsproces meteen schilderklaar is.

Cementbepleistering

Deze bepleistering wordt voornamelijk gebruikt in vochtige ruimtes zoals douchecellen en badkamers die nadien betegeld worden. De cementpleister is waterafstotend.

Stucanet

Met stucanet platen is een optimale bepleistering mogelijk van gewelven, schuine wanden en andere moeilijk oppervlakken. Zo worden bijvoorbeeld schuine dakgedeeltes, houtenroostering en dakkapellen voorzien van een draagstructuur dat bestaat uit gelast gaas van verzinkte staaldraden met daartussen geperforeerd, vochtabsorberend karton. Met behulp van 2 lagen pleister ontstaat een mooi, glad afgewerkt geheel.

Gyplat

Gyplat stucplaten zijn gipsplaten bestemd voor de binnenafbouw. Ze zijn samengesteld uit een kern van onbrandbaar gips, omhuld met speciaal, sterk karton. Deze platen zijn speciale basisplaten als ondergrond voor gipsbepleistering.

Schuine dakgedeeltes, houtenroostering, dakkapellen en verlaagde plafonds worden voorzien van gipskartonplaten die afgewerkt worden met 1 pleister.

Gyproc

Gyproc wordt gebruikt bij het plaatsen van scheidingswanden, voorzetwanden en verlaagde plafonds. Deze kunnen met of zonder isolatie geplaatst worden. De gyrproc wordt steeds schilderklaar afgewerkt.

Wij nemen zowel de natte als droge bepleistering voor onze rekening.
Wat de natte bepleistering betreft concentreren wij ons niet alleen op nieuwbouw (woningen, appartementsgebouwen). Wij hebben ons ook
gespecialiseerd in renovatie van badkamers, keukens alsook volledige woningen.

Voor de droge bepleistering concentreren wij ons vooral op het isoleren en afwerken van zolderverdiepingen.
Wij plaatsen ook verlaagde plafonds en scheidingswanden in gipskarton, dit zowel in renovatie van woningen als in de utiliteitsbouw.

BUITENBEZETTING

Siliconenharspleister

Siliconenharspleister wordt als eindafwerking gebruikt op een cementering van de buitengevel. Dit is een korrelspleister op siliconenharsbasis. De cementlaag wordt behandeld met een primer waarna de pleister wordt aangebracht. De pleister is beschikbaar in diverse kleuren waaruit u kan kiezen.

Buitenpleisterwerk op basis van cementering

Deze afwerking geeft een meerwaarde en een uitstraling aan uw woning. Dit zorgt ervoor dat gevelbepleistering in deze tijd een veel gevraagde afwerking is.

Hier vormt sierpleister op cementbasis de basis.

Deze cementering is mogelijk op elke steensoort. Indien nodig wordt de ondergrond eerst ontmost, gezandstraald of wordt er een raaplaag aangebracht.

Nadat de gevel is gecementeerd, wordt er een hechtingsprimer aangebracht zodat de eindlaag kan worden geplaatst.

Qua uiterlijk is er geen verschil waarneembaar in vergelijking met de buitenpleister op basis van isolatie.

Buitenpleister op basis van isolatie

Een sierpleister op basis van isolatie is in deze tijd een zeer gevraagde afwerking. Een woning goed isoleren heeft dan ook een groot voordeel: energiewinst!

Het plaatsen van isolatie is mogelijk op eender welke ondergrond. Indien nodig zal de ondergrond eerst worden aangepast voor een optimale plaatsing. De ondergrond kan bijvoorbeeld ontmost worden of we dienen de oude cementering af te kappen.

Voor meer informatie of een prijsofferte kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.